بخشیدن زندگی دوباره به هم نوعان
همیشه و همه جا امکان دارد که حوادث و بلایای غیرمترقبه پیش بیاید و در این مواقع انسان ها دوست دارند که به هم نوعان نیازمند خود کمک کنند. مطهره ساغریدوز به چند راهکار ارزشمند برای کمک به هم نوعان در این مقاله اشاره کرده است. با هم آن را می خوانیم.
حالا اگر مطالب زیر را بخوانید دست تان میآید که چگونه هنگام حوادث غیرمترقبه مانع خزان شدن بهار زندگی هم نوعان یا حتی خودتان شوید.
1. فاصله گرفتن از محل حادثه
خیلی وقتها بهترین و مفیدترین کار هنگام حوادث، دور شدن از محل حادثه است. با این کار امکان خدمات رسانی بهتر نیروهای امدادی را فراهم می آوریم. متأسفانه این مورد میان بعضی از ما ایرانیها خیلی جا نیفتاده و اولین چیزی که با دیدن سانحه و حوادث به ذهن مان میرسد، درآوردن گوشی همراه از جیب و گرفتن فیلم و عکسهای سلفی با دوربین گوشی همراه است. امیدوارم هرچه سریع تر این عادت زشت اصلاح شود.
2. اهدای خون
خون مایع حیات بدن است و هیچ جایگزینی برای آن وجود ندارد. از طرفی در مواقع بحرانهای طبیعی و غیرطبیعی نیاز به خون برای کمک به آسیب دیدگان به شدت احساس میشود. با اهدای خون در بیمارستانها یا در واحدهای سیار و ثابتی که در سطح شهر هستند، میتوانید جان هم نوعان خود را نجات دهید، به ویژه اگر دارای گروه خونی کمیاب هستید؛ البته برای اهدای خون باید تا هجده سالگی صبر کنید. غصه نخورید تا چشم به هم بزنید هجده سال را تمام کرده اید.
3. کمک های نقدی و غیرنقدی
با کمک های مالی خود میتوانید در خدمت رسانی به آسیب دیدگان شریک شوید؛ البته کنار کمکهای مالی با کمکهای غیرنقدی، مثل تهیه ی لباس، پتو، چادر و حتی غذا، میتوانید به خدمات رسانی بهتر کمک کنید؛ اما کمکهای غیرنقدی یک مشکل دارند و آن این که برای جمعآوری، جداسازی و تقسیم کردن و حمل و نقل کمکهای غیرنقدی به گروههایی از نیروهای انسانی نیاز داریم که این فعالیتها را انجام دهند. از طرفی تشخیص نوع کالای مورد نیاز، راحت نیست؛ پس همواره اولویت را به کمک های مالی دهید.
4. پی گیری رسانههای خبری
تلویزیون، رادیو و رسانههای خبری مجازی با اطلاعرسانی هایی که از قبل، هنگام و بعد حادثه میکنند، شما را از نیازها و خواستههای آسیبدیدگان با خبر میکنند و شما میتوانید با توجه به نیازها هم کاریهای لازم - هرچند کوچک - را انجام دهید.
5. تشکیل کمپین در فضای مجازی
شبکه های مجازی، مثل تلگرام و اینستاگرام، ظرفیت بسیار خوبی برای تشکیل کمپینهای مختلف با اهداف مختلف دارند. با استفاده از این ظرفیت فضای مجازی میتوانید گروههایی برای خدمات رسانی به افراد آسیب دیده تشکیل بدهید.
6. یادگرفتن کمک های اولیه
از اقدامات دیگری که از الان باید دنبالش باشید و فردا دیگه خیلی دیره، یادگرفتن کمکهای اولیه است. امروزه به دلیل افزایش مرگ ومیر ناشی از سوانح رانندگی و بلایای غیرمترقبه نیاز به افرادی که با داشتن مهارت امدادرسانی و کمکهای اولیه به هم نوعان خود زندگی دوباره ببخشند بیش ازپیش احساس میشود. جمعیت هلال احمر در طول سال به منظور تحقق شعار «هر ایرانی یک امدادگر»، دورههای آموزشی امدادرسانی و کمکهای اولیه را در مدارس مختلف برگزار میکند.منبع: مجله باران
مقالات مرتبط
تازه های مقالات
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}